středa 23. března 2011

Jarní spaní a další provozní záležitosti

Dobrý večer, Tlupo. Potřebovala bych s obyvateli Doupěte probrat pár veledůležitých provozních záležitostí.

Problém č. 1: Týdenní focení v Autorské tlupě s provozním názvem Týden s blogery.
Milánkové, víte, že jsme zaspali týdenní focení? Nejen Zuzulin a Tlusťjoch, ale i já, přiznám se dobrovolně.
Co s tím? Budeme pokračovat podle "pořadníčku", nebo celý pořadníček posuneme (teď už) o dva týdny? Nenašla jsem na emailu žádnou fotečku, dalo by se tedy předpokládat, že Vaše nadšení z focení odpadlo a odpadl i celý projekt. Což se mi zase nechce veřit.
Pro upřesnění. Dnes je 23. 3., což znamená, že do konce týdne (do 27. 3.) by měl Tlustjoch něco blejsknout. Pak by měla být na řadě naše Mami.

Krize se nějakým povedeným trikem podařilo z "tabulky" udělat opravdovou tabulku. Avšak nejásejme předčasně. V prhlížeči Mozzilla Firefox se tabulka zobrazuje normálně. Já mám Operu a tam se zobrazuje v podobě velké nudle. Je tu někdo, komu se také zobrazuje tabulka špatně?

Záležitost č. 2: Jarní megaTlupozcuk v brněnských Lužánkách
Ano, měl být uskutečněn 16. dubna, avšak byl odložen. Pro zájemce, kteří tehdy nemohli dorazit a stále mají chuť si zablbnout v Lužánkách, je to dobrá zpráva. Touto dobou je na Facebooku přihlášeno 40 lidí. Přihlášky toť.

Věc č. 3: Letní kempingtlupopárty
Je na čase co nejdříve vyřešit účast na třídenním nebo týdenním společném kempování, které by se uskutečnilo buď na Šumavě nebo v Jeseníkách (dle dohody). Mějme na paměti, že pracující Tlupaři potřebují znát termín Tlupozcuku minimálně měsíc před konáním. Čím dříve se na něčem dohodneme, tím to bude lehčí na organizaci a tím se lépe domluvíme, co a jak bude komu vyhovovat. Doporučuji si přečíst organizační článek. Letní Tlupozcuk jako takový naleznete v tomto článku.

Plk do prázdna č. 4: Online témata týdne
Dneska jsme pokecali s Halfdannem po skype. Trvalo nám to asi hodinu, než jsme si teda řekli, že už to ukončíme. To mi vnuknulo do palice zajímavou myšlenku. Každý týden (nejlépe o víkendu, kdy je většina lidí ve volnějším režimu) bychom mohli vyhlásit nějaké téma týdne. Na to téma týdne bychom reálně diskutovali po skype (či po ICQ) v hromadném chatu. Je to alternativní možnost pro ty, kteří bydlí "z ruky" od každého možného srazu. Navíc to nestojí žádné finance. Čím více se sejde lidí, tím bude zajímavější debata a tím bude menší pravděpodbnost, že se z reproduktoru v rámci ticha ozve každý prd. Co Vy na to, Tlupo?

Drobnost č. 5: Skládání jeřábů pro Japonsko
Vidím, že se všichni opravdu snažíte pro dobrou věc, pro uklidnění nervů a utříbení myšlenek seskládat co nejvíce jeřábů, ale potřebujeme zabrat. Aby se přání vyplnilo, je nejlepší poskládat rovných 1000 jeřábů. Navíc máme pro Vás s Krizou překvapení. Pokud opravdu seskládáme 1000 jeřábů, pošleme na ambasádu pěkný dopis pro psychickou podporu Japonců, přidáme Vaše fotografie a na závěr bude mít každý možnost Japoncům něco hezkého a povzbudivého vzkázat (in english, of course).
Co by měl obsahovat takový milý dopis pro ty, kteří přišli o domov a možná o svou rodinu, přátele a známé?


Něco jsem opomenula nebo vynechala? 

14 komentářů:

  1. Plk do prázdna č. 4: Online témata týdne=Ach, o ICQ nebo Skype bych velmi, velmi uvažovala ale bohužel mi vypověděl službu můj mikrofon :(
    Záležitost č. 2: Jarní megaTlupozcuk v brněnských LužánkáchVěc č. 3: Letní kempingtlupopárty= k oboum věcím= je mi to velmi velmi líto, ale z rodinných důvodů nemůžu x// Rodoinnými důbody rozumějme, že mí hloupí rodiče mě nepustí... Hloupým nahrazuji pouze mnohem ošklivější slovo
    Drobnost č. 5: Skládání jeřábů pro Japonsko= Už se těším na smolení letter. Snad mé "lámané" /jak si neodpustí rýpavější členstvo anglických chatů/ angličtině porozumí :)

    OdpovědětVymazat
  2. A já tenhle týden tak chtěla. Měla jsem narozeniny, ale nakonec jsem ani nefotila.
    Tlupozcuky se mě určitě zatím netýkají, do brna nepojedu a dovolená asi taky hned tak nebude.
    Jinak Online téma týdne zní zajímavě, ale aby z toho nebyl maglajz =oD
    A k jeřábům, je to dobrej nápad, asi zase nějakýho složím, a nezsmím ho zapomenout blejsknout, ty co jsem složila nikde nevidím, vypadá to, že mi je vyhodili =o/

    OdpovědětVymazat
  3. Plk do prázdna č. 4 mě zaujal ::) moje účast by ale byla možná oze přes icq, protože na skype jsem už asi 3x zapomněla heslo a je mi hloupé si zakládat stále dokola nový účet :D
    Do Brna bych ráda přijela, ale víkend mám už bohužel zabraný a na kempování mě bohužel rodina nepustí, protože jsem ještě nezletilé dítko....
    A na svůj "fotící týden" se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne nejde nic na mail tlupy poslat! :(
    Megachaty by byly určitě fajn! =) Poznat nové lidi :))
    Jinak srazy se mě zatím netýkaj. Pěkný den, jdu skladat jeřáby :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jupi jupi, posilejte sve nicknamy od skypu na mail do tlupy ci rovnou Kitt, uz se tesim na pokec.
    BTW: ma moc peknej hlas (Kitt), kluci, piste rychle xD
    Holky, vy piste taky rychle, ale pro nas kluky je to zazivnejsi xD

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím,že čtyřka je skvělý nápad! :3
    Jinak...Umm,to s jeřáby a dopisem se mi taky líbí x3.

    OdpovědětVymazat
  7. Opti-Mystique: nezletilé bez písemného souhlasu rodičů nemohu vzít. Ale jestli si myslíš, že bych mohla Tvoje rodiče nějak přesvědčit o tom, že nejsem úchyl, že jsem schopna poskytnout (nejen) první pomoc a že za Tebe budu zodpovídat, tak se o to můžu pokusit ;-).

    Zuzulo, nejde Ti mail autorskyklub@seznam.cz? Jestli ne, tak mi to pošli na můj osobní mail (Kittanya@email.cz).

    Co se týče nicků pro icq nebo skype, můžete je vložit do článku Neverending discusion nebo v případě, že nechcete tyto informace zveřejňovat, můžete použít výše uvedený klubový mail.
    Autorská tlupa se zavazuje, že soukromé informace z emailů nebudou poskytnuty třetím osobám.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem na ty fotky úplně zapomněl, vidíš to! Ještě že jsem až dál...
    Tož když má tedy Kitt pěknej hlas, tak si koupím sluchátka! A založím účet, ještě předtím. Snad to všechno stihnu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Uajii: Halfdann kecá. Asi měl nějakú poruchu na technice :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Představuji si, že máš svůdný hlas jako francouzská šansonierka. A vždy předtím, než něco řekneš, smyslně vyfoukneš obláček kouře ze špičky do mikrofonu. :D
    Je to nějak tak, Halfdanne?:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ježíííš, Halfdanne.. Vidíš, co děláš? Tak aby bylo jasno, pánové (a dámy), já SU z Moravy! :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Samozzřejmně, že jsem zapomněl, kam mám fotky poslat ...

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda, že se fotky posouvají, měla jsem v termínu narozeniny... :(
    Ani na jeden zcuk se mi bohužel nepodaří dorazit...
    A co se týče hromadné debaty, nezní to špatně, akorát mám pocit, že kromě prdu, tam nebudou slyšet ani jednotliví lidé, alespoň taková je moje prozatimní zkušenost...
    Přezdívku asi dám, ale až po tom, co se zbavím angíny a budu moct normálně mluvit...

    OdpovědětVymazat
  14. Atyiya: Termíny fotek se naštěstí neposouvají. Jen Tlusťjoušek se Zuzulou jsou v jednom týdnu. Ostatní mají termíny tak, jak se přihlásili.

    OdpovědětVymazat