středa 9. března 2011

Fronta přede dveřmi

Milí spoluputovníci, u vstupních dveří se nám kdosi tlačí. Zejména pak kategorie "Uvízlo v síti", kde jsou blogy, které nejsou zaměřené žádným směrem se zdá býti plná. I ostatní škatulky se blíží k okraji. Máme tu návrh na novou kategorii a to Deník. Tam by se mohla přesunout část blogů z kategorie Ze života, která by se věnovala spíše než deníčkování glosám o životě tak, jak to píše třeba Vojta nebo mistr Novák. Proto prosíme, pokud se cítíte býti více v té či oné kategorii, nebo víte o někom, komu by deníčky sedly více, přihlaste se. Uvolní se místo pro další členy a kategorie se zpřehlední.


Nicméně donekonečna se takto Doupě nafukovat nedá. Pro zachování rozumného počtu a zároveň poskytnutí šance všem blogerům je tu Střídání členů. Po naplnění kategorie (20 členů) je možné se do ní přihlásit jen tak, že vyzvete nějakého jiného člena AT z této kategorie prostřednictvím emailu (autorskyklub@seznam.cz). Do předmětu emailu napište Střídání a v emailu nám napište pár vět o sobě a svém blogu, pár zajímavých informací pro čtenáře a navnaďte tak ostatní blogery a čtenáře pro to, aby pro Vás hlasovali. Nezapomeňte také připsat blogera a jeho blog, kterého vyzýváte.

Jsem stávajícím členem AT a někdo mě právě vyzval ke Střídání. Dozvěděl/a jsem se o tom z emailu od Autorské tlupy nebo z komentáře na svém blogu. Co s tím? Taktéž napište pár vět o sobě a svém blogu, pošlete je na email Autorské tlupy a vyčkejte na rozhodnutí členů a čtenářů.

Aby jsme žádného z blogerů nezdržovali, článek o Střídání vyjde nejpozději do týdne od výzvy a hlasování bude ukončeno za 14 dnů od zveřejnění článku v rubrice Střídání členů. Pokud bude hlasování nerozhodné, upřednostníme blogera, který má svůj blog na blogger.com. Pokud ani jeden z blogerů nebude mít blog založen na této doméně a hlasování bude nerozhodné, rozhodne jeden ze správců Doupěte (seznam správců zde).

5 komentářů:

  1. Jestli je potřeba, tak mě přesuňte, vždyť o nic nejde. Ten můj úžasný stánek je na zařazení velmi flexibilní. Prodávám to i tohle, někdy i podpultové zboží.

    OdpovědětVymazat
  2. Me muzete zaradit prakticky kamkoliv, od kazdeho mam neco. Fotky, nejake to vytvarniceni, sem tam uryvek ze zivota, par receptu, poezie, proza... Takze az nebude misto, klidne mi vyberte neco jineho, nebude to daleko od pravdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som jednoznačne deníček, pokojne ma tam presuňte! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To se to opravdu takhle rychle plní??? Teď nevím, jestli je to dobře, nebo špatně :-) Ale ta nová kategorie je jistě dobrý nápad!

    OdpovědětVymazat