neděle 6. února 2011

Předjarní řádění v Lužánkách (Brno)

"Tenhle den se vrátíme malinko do dětských let-holčičky donesou s domu gumy na skákání a chlapci svoji sbírku kuliček. Protože jsme již větší je možné vzít i alkohol,vodárnu,klidně s recese na sebe navléknout něco dětského a infantilního :-) Datum je zatím jen nadhozené ,vše bude záležet na počasí,spíše mě zajímá jaký by byl zájem o takovouto akci. Pravidla samozřejmě dohodneme :-);jo a ne všichni mají fb a ne všechny mám na fb,takže kdyby vás ještě někdo napadl klidně mu řekněte :-)"

Tak hlásá úvodní informace na FB údálosti. Předběžný termín je stanoven na 16. duben v 13:00 - 23:30. Cílem je se řádně vyblbnout a "vypadat u toho co nejtrapněji". Je to trošku větší akce, zatím potvrdilo účast 44 lidí a nevede ji nikdo z Autorské tlupy. Zváni jsou však všichni.


Kdo chce kam, pomozme mu tam. Přihlášky formou FB nebo komentáře zde.

Co s sebou: je jen na vás, jestli si uvážete culíčky, naděláte pihy a vemete si proužkaté podkolenky nebo ne. Ale doporučuji si vzít s sebou jednu figurku ze hry Člověče nezlob se, pevný, ale slabý provázek (asi 20cm) a hrací kostku (tu s těma puntikama, jak jich tam je jeden, dva, tři, čtyři, pět, šest). Pravděpodobně se bude hrát nejzvrhlejší puberťácká hra tzv. "Flaška", sice žádné ponižující úkony, jako srulovat kolemjdoucí babičce bombarďáky v tanga apod, ale víte, jak je ta flaška trapná, že? Také se pravděpodobně bude skákat guma, proto nedoporučuju botky s jehlama (v nich se fakt špatně skáče), kuličky (takže na sebe tepláky, ať možete zaujmout patřičné herní postavení v leže). Je docela možné, že si zabřinkáme volejbal nebo zatrtkáme fočus. V každém případě si budou hrát na malé děti hlavně dospěláci, no a ti neřádi pijí nějaký ten alkohol (který na této akci nebude zakázan, ale ani ne vnucen). Doporučuji si vzít občanské průkazy, kdyby náhodou čmuchali cajti, tedy městští policisté. To víte, větší skupiny v parku v převlečení za školáky, avšak nerozpadající se ani po Večerníčku, budí vždy podezření. Upozorňuji, že feťáky neberem. Mají tendence kazit zábavu (prosím neberte to jako diskriminaci). Počítejte s tím, že se setkáte s neznámými tvářemi, účast bude zřejmě hojná. Ale kdo se nezná, ten se pozná.

Blogozčuch: celá akce se pořádá v parku v Lužánkách. Tlupaři, aby se na nikoho nezapomnělo a nikdo nezabloudil, se sejdou na patřičně dostupném a strategickém místě. Kdo bude potřebovat doprovodit domů, tomu bude vyhověno. Účast dobrovolná, odchod taktéž dobrovolný.


Předběžná účast z Tlupy:
Kittanya
Dragell

6 komentářů:

  1. Bohužel, Brno tůůze daleko, navíc termín již zabrán..:-///

    OdpovědětVymazat
  2. A můžou si holky vzít kuličky? :)
    Nejsem si jistá, jestli bude dostatek peněz na případnou návštěvu Brna, ale snad se to povede. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jedno, co si s sebou vemeš, koho si sebou vemeš a v čem půjdeš.. Jde jen o co největší prču.

    OdpovědětVymazat
  4. Byla bych případně vítána? V Brně studuji, tak by se mi snad nějak povedlo se dostavit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Samozřejmě ;-) 16. duben je oficiální, ale předběžné datum se může změnit v závislosti na počasí. Abychom tam nezmrzali. Kdyby sa Ti podařilo přijít, tak mi tak týden před tím napiš maila, dohodneme se, kde se potkáme, ať si Tě náhodou nepřebere někdo jiný ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Bydlím blízko Brna :) Budu přemýšlet :) Ale snad si čas udělám :) Nic neslibuju, ještě uvidím :)
    Ale je to úžasný nápad :D

    OdpovědětVymazat