středa 2. února 2011

Průzkum trhu

Milé členstvo, už se vás tu nakupilo poměrně dost, a my jsme na druhé straně shromáždili hromadu nápadů a projektů, které vám chceme nabídnout. Aby však byly zajímavé a přínosné, je třeba, abyste na ně reagovali v komentářích, popř. se účastnili delší psanou, či výtvarnou formou ... Začali jsme rubrikou Kutiská výzva, která se zaměřuje na pracovní činnost - a věřte, že máme co nabídnout. Jen nyní je řada na vás, poslat nám své návody.
Dále se vás proto chceme zeptat, jaká nová témata by vás zajímala. Rozjíždí se Anglický trénink a na popud Lištičky, patrně také připravíme něco francouzsky*. Nepůjde o jazyková cvičení, jejichž doplňování si užijete do sytosti ve škole, chceme vám ukázat další možnosti, jak se zábavně zlepšit v jazycích i mimoškolně.
Byl-li by zájem, můžeme zřídit matematicko-fyzikální poradnu, víme, že mnoho z vás zrovna s těmito předměty zápasí, a to celkem zbytečně.
Mnohá školní léta nás také poučila, jak např. vypracovat referát, osobní presentaci, či podávat přihlášky na vysokou školu. I o to vás můžeme obohatit. Zkrátka povězte, co byste v Autorské tlupě rádi našli a čeho se zúčastnili, ať už jde o témata, nebo zřízení návštěvní knihy či diskuse.

Komentáře jsou tu pro vás.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* slíbený literární projekt už se také blíží ;-)

10 komentářů:

  1. Zavedl bych nějaké nenáročné filosofování nad šálkem kávy... moc se mi líbí rozhovory, ty si čtu a líbí se mi. Literární projekt a třeba něco vyfotit/načmárnout bych taky zvládl (to také řadím do nenáročného filosofování nad kafem). Holt já mám prostě rád nenáročné sporty!

    OdpovědětVymazat
  2. Teď mě ale opravdu mrzí, že letos maturuju a s matikou a fyzikou se potkám snad jen ve špatném snu. :)
    Jsem ráda, že můj výkřik ohledně francouzštiny je zvažován; všichni dokola provolávají "Angličtina! Angličtina!" a na ostatní jazyky se zapomíná. :) I když taky budu možnost angličtiny využívat, jednou se to naučit musím. :D

    Také souhlasím s uajiii (jak se to proboha skloňuje? :D) ohledně "nenáročného filosofování nad šálkem kávy".

    OdpovědětVymazat
  3. Asi se to neskloňuje, je to citoslovce, které vyluzuje křičící tygr!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle citoslovce neznám. :D A to jsem si myslela, že mám v tomto směru dost širokou zásobu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ja se kazdopadne priklanim k English learningu. Uz sem to drive psal a vlastne to byl jeden z duvodu zalozeni meho blogu. Takze v tyhle oblasti sem pro a rikam Anglickemu treninku ano. Ostatni se mi libi tez ale hlavne teda ten Anglic trnink.
    Omlouvam se za sms cestinu atd ale vetsinu casu sem tu skrz mobil
    Halfdann

    OdpovědětVymazat
  6. Okřídlená lištičko, citoslovce je z novely od Williama Saroyana- Tracyho tygr. Tam najdeš všechno (hlavně ...tygr se líně protáhnul a zařval: uáááájíííí...:)). Není tlustá a je to pěkný příběh, doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  7. Je veux mieux parler français! :D
    (omlouvám se, jestli tam špatně slovo mieux, ještě jsme se neučili :P.)

    OdpovědětVymazat
  8. Super, Babe, j´en préparerai, quand il y a une personne, qui voudrait apprendre francais. Nous aurons faire les choses tres tres interesantes! Je croix! :D

    Uajiii, už si to píšu. :D Různě po papírkách mám tisíce knih, které si chci přečíst a jen těžko se tím prokousávám. Zrovna teď jsem se pustila do Marquéze. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mě osobně by zajímalo debatování nad šálekm kávy :) a nebo také nějaké poradna? Já vím, že se to omývá stále dokola na dívčích blozích, ale třeba poradna pro NORMÁLNÍ lidi s psychickými problémy?

    OdpovědětVymazat
  10. [Taychi]Na to ti odpovím asi tak: nemáme žádné odborné vzdělání v oboru psychologie, natož lékařské psychiatrie, takže žádné takové rady poskytnout nemůžeme. Co můžeme udělat, je zabavit tě, abys na chvíli na problémy zapomněla (o což se ostatně celou dobu snažíme),nebo ti můžeme poradit, jak se chovat tak, aby problémy pokud možno nevznikaly, např. pokud jde o stres před zkoušením, nebo otravného spolužáka, který ti ubližuje. Jde li však o něco závažnějšího, těžko to vyřeší jakákoliv internetová stránka...

    OdpovědětVymazat