sobota 5. března 2011

Seznamte se: Klub snílků

V rozhovorech na Doupěti představujeme charismatické, šikovné, a jinak vybočené blogerstvo. Klub snílků si toto "malé představení" zaslouží hlavně tím, jak umí precizně táhnout za jeden provaz. A ono to jde. Jsou nemalá, ale příjemná komunita. Otázky budou většinou podávány hromadně, ale budou patřit každému Snílkovi zvlášť.




1. Jste poměrně mladý klub, zato velice příjemný a optimistický. Kdo byl hlavním iniciátorem této akce? Nebo jste se na tom tak nějak dohodli? Komu se povedl ten příjemný design?

Destinaetus: S ideou vlastního klubu přišlo pár lidí (i já), kteří byli nespokjeni s AK. A díky Berenice a Sussanah se to celé rozhýbalo :) Podrobnosti nechám na Ber a Suss, ty se jistě rády rozepíšou :D
Design stvořila má maličkost, dělám trochu do amatérské grafiky. Ale zrovna když píšu, tak jsem nastavil nový :D Doufám, že je teda aspoň trochu příjemný jako ten minulý.

LadyDariel: Jak už pravil Des, s klubem přišlo pár lidí, se kterými jsme byly v kontaktu na FB, ze začátku jsme měli trošku problém s názvem, ale jak bylo zmíněno, díky Suss a Ber se to vše rozběhlo jak mělo :)

Sussanah: Asi bych to měla uvést na pravou míru - Ber mi jednou napsala, že jde do nečeho rebelského a já na to, že jdu taky =D Slovo dalo slovo a musím si pohonit triko, jméno Klub Snílků byl můj nápad, ale celý blog, to byl nápad Ber =)

Babe: Já si to moc nepamatuju, ale vím, že se to rozjelo tu neděli, kdy jsem bylo u babičky :D.

Bruneta: Pamatuji si, že mi napsala Berenika o svém nápadu, a my se pak schromáždili na FB a bylo to :)

The: Já myslím, že to bylo tak nějak kolektivní, i když samozřejmě největší zásluhu mají Sussanah, Berenika a Des. Já si sice s myšlenkou dalšího klubu taky pohrávala, ale nezrealizovala jsem to. Takže za tohle dík zbytku správců. :)

Berenika: Sice přiznávám, že jsem klikla na tlačítko s jehož pomocí se zakládá blog a napsala tam název, ale bez ostatních by to nebylo nic. Na začátku mi pomohla hlavně Suss a Bruneta, protože s těmi jsme ze začátku osnovali ty rebelské plány. Koho by napadlo, že nám to označení ,,rebelové" nakonec někdo i přisoudí. Jsem za to ráda. Libertas znamená volnost a svobodu.

Monica Otmili: Blog byl založen Berenikou a pak se spojila veškerá možná spolupráce a rozjelo se to až do dnešní podoby. Pomohla nám samozřejmě síť Facebook, bez nějž bychom se domlouvali hodně těžko.

Salliene: Myslím, že nejdřív přišel s tímto nápadem Des, ale holky to rozjely. Ale teď klub tvoříme všichni společně. :)

2. Vidím, že pokračujete v nevydařených srazech AK v rámci Klubu snílků.
Inspirovali jste se nápadem AK nebo už jste se sešli předtím? Znali jste se už předtím "na ostro", nebo jste se poznali až na srazu? A jaké byly první dojmy? Jak to probíhalo? Také si myslíte, že srazy blogerů jsou to pravé ořechové pro posilnění vztahů v klubu?

Destinaetus: Se srazy začala Berenika, já ještě na žádném nebyl :( Ale těším na sraz o velkých prázdninách J

LadyDariel: Ano se srazy přišla Berenika, ale myslím že o tom nás určitě přemýšelšlo víc, jen Ber, byla tou první. A jak opět pravil Des a vzal mi slova z úst. Šíleně se těším na sraz o velkých prázdninách, tak doufejme, že mi do toho nic nevleze :)

Sussanah: Myslím, že se nikdo z nás neznal před KS. My jsme se s Ber už sešly a plánujeme další malé srazy před tím zmiňovaným velkým. A musím uznat, že je to opravdu dobré koření =)

Babe: Jak tady čtu, se srazy začala Berenika ^^.

Bruneta: Tak já se přidám - se srazy přišla Berenika =) Osobně se na sraz nějak necítím, určitě bych se ztratila =D

The: Tak, opakovat, že se srazy přišla Berenika, je už zbytečné, jak vidím. Každopádně, já se znám osobně s Monicou Otmili a pak i s pár Snílky, kteří byli na malém pražském srazu. A ten se opravdu vydařil, těším se, jestli ještě na nějaký půjdu. :)
Ovšem uznávám, že se začínám docela bát toho velkého pražského srazu, bude to náročné na organizaci. Ale oživení to bude dobře a navíc by nás to jakožto blogery mohlo víc stmelit. :)

Berenika: Původně jsem chtěla sraz v Ak, ale jelikož jsem měla jeden den komentáře zablokované a druhý zase ne (přestala jsem počítat kolikrát) raději jsem se obrátila na Suss, o které jsem věděla, že bydlí blízko mě, jestli by se nechtěla sejít. Byla jsem tak nadšená, že mě napadalo více srazů. Nakonec jsem začala organizovat Velký prázdninový a jediné, co teď mohu říct, že dát to dohromady opravdu pevně bude ještě stát hodně práce. Ale stejně jako ostatní se již nemůžu dočkat.

Monica Otmili: Jediný, koho jsem znala osobně před tímto nápadem je The, s níž se pravidelně scházíme a pak jsem poznala pár dalších na menším srazu v Praze. Myslím, že je dobré, abychom poznali svoje členy i na živo, protože spousta lidí bývá při srazech překvapeno. :)

Salliene: Vlastně ani nevím, kdo s nápadem na srazy přišel... Každopádně je to dobrý nápad, členové se seznámí... Je tobré znát členy, jací opravdu jsou.

3. Slyšela jsem, že prý máte bezpečné vzducholodě (viz obrázek). Můžete objasnit pro případné zájemce nebo i zvědavce, cože to jsou za kousky?


Destinaetus: Oh, naše vzducholodě. To víte, jsme snílkové, takže naše domovy jsou kdesi mezi hvězdami různých souhvězdí známých i dosud neobjevených, takže potřebujeme nějaký ten dopravní prostředek, který je zároveň šetrný k mezigalaktickému životnímu prostředí. A navíc, pokud se nám podaří najít nějaké další snílky v našem pozemském přístavu Aditum a projdou našimi zkouškami snílkovství, tak je rádi přijmem jako nové členy posádky :)

LadyDariel: Sídlím až na plutu! :D Jinak u nás je hlavní, aby náš pasažér na oné vzducholodi byl snílek. Aby jeho blog byl kvalitní, a něčím zajímavý a hlavně snílkovský :)

Sussanah: Ach ano, vzducholodě. Moc pěkný nápad a myslím, že Desův =) Možná je to trochu vysoký cíl, ale třeba se nám někdy podaří spojit všechny snílky ze všech zákoutí internetu. I když je to mnohdy odsuzované - přijímat i blogy mimo blog.cz, nemyslím si, že by to měl být problém.

Babe: Babe se vzducholodí bojí. Všichni mě přesvědčují, že jsou bezpečné, ale já je na snění nepotřebuji ^^.

Bruneta: Nějak jsem nepostřehla moment, kdy jsme vzducholodě stavěly. Ale jelikož jsme Snílkové, jsou pro nás vzducholodě nejlepším dopravním prostředkem =D

The: Naše vzducholodě jsou rozhodně bezpečné! Žádnému snílkovi se na nich nemůže nic stát. Nehody nevedeme. ;)

Berenika: Když nám Des ukázal první vzducholoď, myslím, že jsme nečekali, že se nám tak rychle budou plnit. Každopádně pády jsou méně časté a to mě těší. Jsem ráda, že se to tak krásně rozjelo a jenom doufám, že se nás snílci na Velkém srazu neleknou. Tam ale naše vzducholodě nedoletí XD

Monica Otmili: Naše vzducholodě nejsou žádné Hindenburgy, i když zvládnou velkou kapacitu Snílků. Záleží na správných jízdenkách a šance, že by nějaká havarovala, neexistuje. Černí pasažéři také nemají šanci a pokud někdo ztratí či zničí jízdenku, musíme jej poslat padákem dolů. To, jestli se někdo takový najde, to zjístím já - blázen do létajících prostředků a The.

Salliene: V nich se nejlépe sní. ;) NAŠE vzducholodě jsou určitě bezpečné, proto se nikdo nemusí bát. :))

4. Blé, Ty jsi myšlenku Klubu snílků napsala souhrnně do jedné moc krásné věty: "…podle mého je klíčové slovo snílkovství slovo "věřit…"". Od 28. prosince, kdy vyšel první článek, se ve Vašem klubu sešlo na 248 snílků. To je polovina členů (zatím) největšího z klubů na blog.cz. Máte asi společné velké "snílctví", v co nejvíce věříte?

Destinaetus: Tolik snílků? Tak to sem ani já nevěděl. Nevím co máme společné, já se snažím hledat snílky jejichž snílkovství nezná hranic :)

LadyDariel: nápodobně taky jsem nevěděla kolik už nás je, to číslo mě potěšilo. Jinak v co nejvíce společně věříme? Přece ve SNY! :)

Sussanah: Taktéž čumím jak puk =D Věříme v to, že tenhle projekt není jen vybíjením vzteku, ale že se převrátil v něco víc =)

Babe: Bhááá. Tolik? o.O

Bruneta: Každým týdnem je nás čím dál tím víc, a jsem za to ráda :)

The: Že je nás tolik jsem tedy netušila, ale je to příjemné překvapení. Souhlasím s LadyDariel, sny jsou naší společnou věcí! :)

Berenika: Sny samozřejmě, ale to už opakuji. Za sebe bych řekla, že hlavně to ,,trochu jiné" co neumím vyjádřit jinak. To, že si s ostatními tolik rozumím mě překvapilo a bylo to právě asi tím, že máme společné sny. Svobodu, volnost, libere...

Monica Otmili: Upřímně, celkem se začínám děsit, že je nás tu už tolik moc. Nezbývá nic než doufat, aby nám to naše odhodlání, jež se stalo i naší povinností a zároveň zábavou, vydrží.

Salliene: V co věřím? ...V dobro. A vím, že snílci dobří jsou. :)

5. Jak už jsem se zmínila výše - táhnete za jeden provaz, a přesto máte administraci rozdělenou pěkně po rubrikách a jak už říkal pan Werich v jedné nejmenované pohádce "…ten dělá to a ten zas tohle…". Jak Vám to šlape? A nešlapete si do zelí? Nebo šlapete ruku v ruce společně?

Destinaetus: Podle mě nám to jde skvěle. Jak říkám, když má každý svůj píseček a své bábovičky na něm, tak jde hned všechno líp :) Každý je zodpovědný za svou rubriku a pokud vím, tak se snažíme navzájem vypomáhat. Výhoda hodně správců je v tom, že snadno najdete záskok když je třeba :D A když nenajdem správce, tak máme i snílky, kteří sice nejsou správci, ale pomáhali zakládat klub :)

LadyDariel: Každý z nás má svou rubriku do který se mu nikdo jiný necpe, ale přitom když někdo nemuže či potřebuje pomoci, jiný mu poradí či ho zastoupí, ať už snílek či někdo, kdo byl uzrodu klubu, jak pravil Des :)

Sussanah: No, aby to nevypadalo tak růžově, tak já něco prásknu - už kolikrát se nám stalo, že se nám smazal článek, protože někdo jiný ve stejnou chvíli ukládal! =D Ale už si pomalu zvykáme a přes FB si říkáme, kdo kde je a co se chystá dělat, takže už se nám to moc nestává =)

Babe: Já se mám doře. Mně to vyhovuje, mám práci jednou za týden a všichni mi s ní rádi pomáhají ^^.

Bruneta: No jo, Suss má recht. Už jen pro to, že tohle píšu podruhé =D Blog prostě někdy zblbne. A s pomáháním - už se párkrát stalo, že jsem neměla čas, a tak za mě Sussanah zaskočila. Za to jsem jí hrozně vděčná =)

The: Jak řekla Sus, blog.cz občas zlobí, ale to je tak asi jediné. Já jsem ráda, že mám rubriku spolu s Monikou Otmili, protože Repetitio je docela náročné na čas.
Skutečně obdivuju Kittanyu, že Kladivo v AK tak krásně zvládala! :)

Berenika: Moje články naštěstí zatím zůstali stejné. Mám na starosti nejen rubriku, která se týká literatury a rozhovory se spisovateli, ale i srazy, takže o časové náročnosti je to dost. Na druhou stranu jsem ráda, že vždy, když příjdu na Fb, můžu si popovídat s ostatními z naší ,,správcovské" skupiny. Je to nádherný pocit.

Monica Otmili: Myslím, že do zelí si šlapeme jen tehdy, když někdo potřebuje do administrace a jiný tam je. Ale tak na to se upozorňujeme. Jinak pokud je někdo někde, většinou má za sebe zástup. Když to takhle vydrží, tak to bude dobré.

Salliene: Do zelí si nešlapeme, díky za to facebooku, na kterém se domlouváme. :)

6. Prvním, kdo se Snílky "ve snech létá" je Destinaetus. Jsi na své Snílky též takový tvrďas, jak se někdy rozepíšeš na blogu? Nebo jsi na ně "hodný, milý a mírný"? V jednom z rozhovorů jsem se dověděla, že jsi pohansky založený, stejně jako já. Uvidíme jestli zastáváš podobný názor - Co tě k takovému "náboženskému založení" vedlo?

Destinaetus: Na své nas*ané chvilky na celý svět a vše živé mám svůj netodeník :D Na snílcích není třeba tvrdosti. Ale musím přiznat, že když někdy vidím kousavý názor, který nás staví do pozice oficiálního klubu a vše s tím spjatého, tak mám chuť dotyčného nevybíravým způsobem přesvědčit o opaku :D
Jsem pohansky zaměřený, ale považuju se za takového pohana-laika :D Neznám podrobně všechny svátky a rituály a nesnažím se těmito vědomostmi všechny pozérsky ohromit. V přírodě je vše v rovnováze, takže podle mě je ke každému bohu i jedna bohyně. Proto mi je názor jednoho pravého boha proti srsti. Pohanství je mnohem uvolněnější a nesetkal jsem se nikdy s frázemi typu "V knize stínů je napsáno že..." nebo "Bůh pravil, že..." *jedno dlouhé zívnutí* I když, nevím jestli ta vyšší existence jsou nějací bohové, každopádně v něco vyššího věřím :)

7. S Kate as. LadyDariel se můžete "sejít ve hvězdách". Kate, jak takové setkání ve hvězdách u Snílků vypadá? V rubrice Creatio, kterou máš na starosti, se sešel docela slušný mix děl. Jaký obrázek konkrétně Tebe nejvíc zaujal?

LadyDariel: Jak vypadá setkání ve hvězdách? Tak abych pravdu řekla, podle našich rozhovorů někdy dosti šíleně. Ale rozhodně snivě.
Ano, máš pravdu, je tam slušný mix, ale každý je svým zpusobem krásný, i když je třeba od někoho, koho jen kreslit baví, ale moc to neumím, i když podle těch obrázku co tam jsou, si přijdu spíš já jako ta, co neumím kreslit :D. A který obrázek mě nejvíce zaujal? No rozhodně mě zaujal obrázek dělaný tabletem z filmu TRON, ale také se mi hodně líbí jeden obrázek který teprve vyjde pod názvem Ohnivý tanec :)

8. I jedna Šílená bruneta by se tu našla. Je to krotitelka Snílků v "duelu". Chtěla bych se Tě zeptat, opravdu tu stojíš s pomyslným bičem v aréně a krotíš lvy? Nebo jen sloužíš jako psovod? V čem spočívá Tvoje práce v této rubrice? Jak bys řešila situaci, kdyby se ti lvi v aréně skutečně "poprali". Jeden Tvůj návštěvník prohlásil, že určitě na tvůj blog příjde, když "…me bude bolet bricho nebo mi bude nevolno... " Já jen dodám, že i za příjemnějších okolností je dobré Tvůj blog zkouknout. Kdy určitě přijít na stránku Klub snílků?

Bruneta: Páni, vůbec jsem nečekala otázku na mou maličkost. Nemyslím si, že bych byla krotitelka. Jen se snažím dávat pozor, aby v Auroře nenastaly rozbroje. Moje práce spočívá prakticky ve vymýšlení zadání... povídky, básně apod. Někdy mi opravdu dochází nápady =D Kdyby se mí "lvi" poprali, nevím co bych dělala. Asi bych se je snažila všemožně utěšit. Je to přece přátelský duel... ale někdy, když mi v pátek těsně před osmou hodinou večerní nepřijdou vytvořená díla, mám chuť se poprat já sama =D Do Klubu Snílků bych určitě zavítala, pokud bych chtěla poznat nové úžasné lidi. Pak zde máme úžasné soutěže, nejen v Auroře, a spousta dalších věcí. Sama jsem se díky KS hodně naučila. =)

9. Bereniku většinou najdete šéfovat v rubrice Principia. Bereniko, který žánr Ti nejvíce vyhovuje a o kterém žánru si myslíš, že je zbytečně zaprášený zrnkem historie, tedy který žánr se nejméně v literární tvorbě vyskytuje a proč?

Berenika: Tak tomu říkám těžké. Na obě otázky bych za sebe odpověděla poezie a to proto, že v blogovém světě (který teď beru asi lépe než realitu) sice znám spoustu nadějných básníků i spisovatelů, kteří pro radost napíší krásný verš, ale když už vydají knihu, tak se moc neprodává. Vášeň pro básně je nádherná, a proto je mi líto, že ve skutečnosti ji moc lidí nesdílí. Tady se dostávám k tomu, že má rubrika má ukázat i tuhle vášeň. Ale mám tam i rozhovor o slashi a další. Je těžké vybrat něco, co je nejlepší, protože nejlepší je pro mě celá literatura. Na vše se dá něco napsat, ať je to sebešílenější, či sebevážnější. Důkazem toho jsou ostatní snílci.

10. Monica Otmili a The jsou řídící věží rubriky Repetitio (čti repeticio). Děvčata, na co se zaměřujete při listování blogem Snílka? Co je největší hřích mít co napsat, ale nenapsat nebo nemít co psát a napsat? Je něco, co byste si nikdy nechtěly přečíst? The také vede rubriku Photo. The, jaké fotografie se ti líbí víc - ty přirozeně krásné i se svými chybami, nebo ty upravované?

The: Já osobně vždycky nejdřív prolistuju celý archiv, jestli nenajdu něco, co se mi nelíbí. Například tuny zkopírovaných obrázků nebo odněkud zkopírované texty a tak dále. A pak teprve hledím na kvalitu povídek, kreseb i jiné tvorby, která se na blogu nachází. :)
Větší hřích? Rozhodně nemít co psát a napsat. Protože přesně z tohoto stavu vznikají články typu "Awujík, mám se skvěle, co vy, ale už mě nic nenapadá, tak papík, mucQ" (Ano, přeháním, vím o tom :))

Monica Otmili: Největší hřích? Za jeden můžu já - to znamená, že se do kontrolovaného blogu začtu a to zbržďuje práci. Další jsou už ze strany autora. Myslím, že jednořádkové články nemají na blogu co dělat a pokud je z blogu jakási skládka kopií, tak je třeba udělat odvoz a recyklovat.

11. Ignorantia a Praepositio jsou rubriky pod taktovkou Salliene. Salliene je mírná adminka, pomáhá nasměrovat zvědavce správným směrem. Salliene, z jakého důvodu sis vybrala tyto rubriky? Baví tě zodpovídat a pokládat otázky? Na co se nejraději ptáš?

Salliene: Mírná jsem, máš pravdu. Já jen pomáhám.. ;) Proč zrovna rozhovory? ...když jsem byla mladší, ptala jsem se všech přátel i rodiny na jakékoli otázky a jejich odpovědi jsem si zapisovala. :D Tak to začalo. Nejraději se ptám na volný čas snílků, jestli hrají na nějaký hudební nástroj, takže celkově o nich, a samozřejmě na blog, jestli byli autorští od začátku a když píší povídky, ptám se na ně, když fotí, ptám se kde berou inspiraci,... Zjišťuji víc o svých oblíbených blogerech, to je fajn. Navíc se i zviditelní. :) Zodpovídat a pokládat otázky mě baví, ale raději se vyptávám, než odpovídám.
A rubriku Ignorantia jsem si vybrala proto, že ráda pomáhám a radím, tak abych snílkům pomohla alespoň malinko. Ale snílci jsou chytří, ví skoro všechno... ;)

12. Babe, Ty jsi hlavním iniciátorem Téma týdne. Kam chodí Babe na náměty? Na jaké náměty blogeři nejraději přispívají? Na Tvém blogu jsme se dočetla, že bys potřebovalo „dž“ jako relevantní hlásku v češtině. A ty neznáš G s háčkem? Také o Tobě vím, že si vedeš deníček Irštiny. Máš nějakou zajímavost z irského jazyka? Mnoho lidí jej stále považuje za angličtinu.

Babe na ně chodí na icq. V sobotu pravidelně obtěžuje všechny, kdo jsou onlajn a ptá se jich, jaké téma má vybrat ^^. Samozřejmě, teď né, teď mám volno.
Na ty, které vymyslí Lenny :).
Myslíš Ĝ jako mají v esperantu? Znám :). Ale nechce se mi používat. Já bych si to přálo nějak, jak to mají v albánštině, x se vyslovuje jako dz a xh jako dž. Takže vymyslet nějaký znak na dz, dát k němu háček a budu spokojené :).
Ano ano, vedu. Ale to je pouze moje osobní úchylka na jazyky. Inu, irština? Zajímavost? Nejzajímavější je, že v Irštině musí být souhláska z obou stran vedle měkké (e,i) nebo tvrdé (a,o,u) samohlásky. Proto se nějaká slova zdají moc těžká, ale nakonec z nich vyjde tříhláskové slůvko :D. Jo a, má to vliv na to, jak se ta souhláska bude vyslovovat. To je móc složité, protože se musí rozeznat bó a beo. Kráva a žlutý. Bó se má číst jako [bwó] a beo jako [bjo]. Ale zase to nesmí být bwó a bjó :D. Mají to být dvě rozdílná Bé. Tak to je asi nějaká zajímavost :D.
A ano, irština, je spolu se skotskou gaelštinou, manštinou, welštinou, kornštinou a bretonštinou dosud přežívající keltský jazyk, narozdíl od angličtiny, která je západogermánská :D. Takže kdo mi řekne, že je to to samý, ať se těší na.. *přemýšlí co má doma* ..na mou sekeru ^^.

13. Sussanah de Silva je opravdu bloger s velkým B. Na Snílcích se pustila do rubriky o šikovných ručičkách a jasných hlavách. Jaký návod se Ti nejvíce líbil? Pustila jsem se s Tebou do Literární soutěže, musím říct, že jako soudci to máme mnohdy těžké. Máš svého nejmenovaného favorita? Četla jsem všechny Tvé povídky na blogu, nostalgicky jsem se pozastavila na "Až se ti jednou bude zdát...", ale nejvíc se mi líbil "Povídkář". Jaká z povídek ti dala nejvíce zabrat? A na kterou jsi nejvíce pyšná?

Sussanah: Cítím se poctěná =) Ještě bych doplnila, že jsem si vzala na starost i rubriku Photo, do které také chodí velmi pěkné fotky =)
S návody v Inventoru je to těžké, zatím jich moc není, ale jsem ráda, že nám Dragita vyrobila návod na obšívanou kuličku, tu jsem vždycky chtěla zkusit, ale nikdy jsem se nedonutila studivat ty schématické návody v časopisech =)
To mi povídej! Jak být spravedlivá a přitom nebýt úplný drsňák? Ale nakonec to vždycky nějak šlo. Svého favorita mám a řekla bych, že ani není moc tajný, při hodnocení toho konkrétního soutěžícícho se vždycky přistihnu, že jsem velmi nadšená =)
Chvilku mi dalo, než jsem si vzpomněla, kterou svou věcičku jsem takhle pojmenovala, ale nakonec se mi to podařilo =) Dalo by se říct, že to ani nebyl můj nápad. Ten obrázek to vyprávěl sám =) A Povídkář... no... Na ten nápad jsem hodně pyšná, ale nedokázala jsem se s ním pohnout z místa. Trochu se stydím, že jsi mi ho takhle připomněla, ale snad mě to donutí to s ním ještě zkusit! =)
Co mi dává nejvíc zabrat? To je těžká otázka. Když mám slinu, tak jde všechno samo. A když ne. Tak holt ne.
Nejvíc pyšná jsem na svého Ivoryho. A na povídku o něm, která zatím na blogu není, protože soutěží v jedné větší soutěži (držte mi palce =)). Jen co soutěž skončí, vyjde povídka i u mě, můžete se zatím aspoň těšit =)
Celkově vzato mám ráda všechny své povídky, myslím, že by to snad ani jinak nešlo.

Tak to budu držet všechny pěsti! Tfuj, tfuj, tfuj.

Škoda, že se mi do rozhovoru nevešlo více otázek. Přesto přeji Snílkům pevný provaz, za který mohou společně táhnout a nebe bez klacků. Děkuji za rozhovor.

Babe: Ále, vešly by se, jen by už nebyly o libere ^^.


Na závěr bych Vás chtěla všechny Snílky (nejen správce) pozvat na Letní Tlupozcuk. Jste všichni zváni. 

7 komentářů:

  1. Klub Snílků znám, jsem jeho členkou a cítím se tam velmi příjemně a volně. Jsem ráda, že to tam všechno takhle šlape a doufám, že ještě dlouho pošlape. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zde hrdý člen Klubu Snílků. Krásný rozhovor :) a můžu potvrdit, že naprosto přesně vystihuje zdejší atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zvláštní pocit takhle tu číst ten rozhovor. Krásný... Jenom bych chtěla u první otázky upozornit, že tam je dvakrát odkaz na mne a přitom ten první odstaveček je ještě tím, co odpovídala The.

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne jsem si pocetla, ve volne chvilce to musim obejit.

    OdpovědětVymazat
  5. Bereniko, díky. Špatně jsem si odenterovala text a jak jsme kopírovala odkazy, tak jsem jela podle řádků :-D. Už je to opravené.

    OdpovědětVymazat
  6. Oho, já jsem také hrdý člen. Krásný rozhodvor. Rozhodně zajímavý...

    OdpovědětVymazat