čtvrtek 17. února 2011

Admini Doupěte se představují

A je to tu! Doupě se nám kupí samými bezvadnými blogery. Teď je řada na Tlupě, co může blogerům v Doupěti nabídnout.


Hlavní kápo je tu Kriza.
Ta umí spoustu věcí, hlavně má však na starosti pelechy pro nové Tlupaře. Nejen že je zařadí do seznamu, aby se nám nikdo neztratil při požárním poplachu, ale také zařizuje to, že se jim zobrazují nové články v "Právě vyšlo". Také je hlavním správcem staletého deníku Tety Irmy. Ta baba ví vždycky co a jak a ví to vždycky nejlíp. Kriza zatím vede rubriku pro všechny zlaté ruce a kozlíky šikuly To zvládnu. Zodpovídá za to, že i váš článek s tématem "Jak na to?" bude zveřejněn v Doupěti. Pokud hýříte nápady a jste hlava pomazaná, neváhejte a rubriku jí přeberte.

Levá ruka je Kittanya.
Ano, je to ta stará známá Kittanya tak, jak ji znáte a neznáte. Zdravého pokecu blogerů se nechtěla vzdát, a proto i tady funguje rubrika Tlupozcuk. A protože jsme multikulturní společnost a ve svém repertoáru uchováváme i poklady zahraničního rázu, zavedli jsme trénink angličtiny Go to english, abychom se mezi sebou mohli domluvit a abychom byli přece světoví ;-). Abychom nezapomněli, jaké poklady se zastavily v Doupěti, zřídili jsme Historii Tlupy. Zde najdete chronologické záznamy dění v Doupěti a nejvýznamnější Tlupaře.

Okřídlená lištička
To je také velice přínosná postavička v Doupěti. Představte si, že i lišky umí výborně francouzsky! Aby nebyli francouzsky mluvící blogeři před anglicky mluvícími blogery zahanbeni, zřídila pro ně v Doupěti koutek En franҫais, s’il vous plaît.

Altaïr
To je tajemná postava našeho Doupěte. Pod jeho rukama vznikají stripy, na které vřele doporučuji se mrknout. Najde te je v Zatuchlém komixovém brlohu (zatím neaktivní). Pokud hledáte inteligentní, vkusně napsané články o veškerém dění světa, rubrika Návod k použití světa je ta pravá pro vaše oči.

Rubrika Berem roha!
Jak už název napovídá, jedná se o rubriku cestovatelskou. Zde se potkají všechny články, které mají co společné s krásnými místy nejen v České republice, ale i za jejími hranicemi. Zde si přečtete, jaké to bylo v zahraničí, jak se měli blogeři z Tlupy na výpravě za kulturou, reportáže z výletů, z kulturních akcí či jiných podniků za krásou a zábavou. Jste-li soutěživý a tvořivý typ se srdcem dobrodruha, sledujte tuto rubriku. Mezi bežnými články se budou objevovat i cestovatelské hádanky a soutěže pro povzbuzení mozkových závitů. Nikdy nevíte, kdo s kým se kdy potká.
Přizpěvovatelé do této rubriky:
Kittanya
Kriza
Valda


Chcete mít na Doupěti svou vlastní rubriku, kde budete svým vlastním králem (či královnou)? Neváhejte, a ozvěte se na Tlupový mail (Autorskyklub@seznam.cz). Do předmětu napište Moje rubrika a do emailu se nám rozepište, jak byste si svoji rubriku představovali, co do ní chcete přidávat, jak to na ní bude chodit apod. Budete-li obzvláště přesvědčiví, svoji rubriku na Doupěti dostanete i s přístupem k administraci.


Pokud byste rádi pomohli některému z blogerů s jeho rubrikou, obraťte se buď na příslušného blogera, nebo na společný Tlupový mail (Autorskyklub@seznam.cz).


Chceteli jen jednorázově přispět do jakékoli rubriky nebo máte jiný návrh či nápad, postupujte stejně jako v předchozích bodech.

10 komentářů:

  1. To zni vyborne.
    Pokud by me tedy zajimalo prispivani do konkretni jiz existujici rubriky, dotazy a napady adresovat tomu, kdo rubriku zavedl, pokud se nepletu? Ok.

    OdpovědětVymazat
  2. A nebo na autorskyklub(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Rád Vás tedy poznávám a přeju s náma dosti pevných nervů a spoustu elánu do budoucna. Až se tu objeví nějaká možnost, rád Vás podpořím ve vaší/naší činnosti. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hej, Krizo? :) Moje články se ukazují v Právě vyšlo, ale nejsem v seznamu členů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Michail - nervy sú vytrénované a tady nebudú potřeba ;-) Jde o to, aby měli všichni dobrú nladu.
    Babe: hned to idu napravit!!

    OdpovědětVymazat
  6. Co také pár lekcí pro začátečníky němčiny? :)) Pro ty začátečníky bych to zvládla :))

    OdpovědětVymazat
  7. [Zuzulin] víš jak to chodí, pošli první lekci k nám na email a pak třeba dostaneš možnost vést delou vlastní rubriku...

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzulin s němčinou určitě sem:-)
    A děkuji za přijetí, určitě se nějak zapojím;)

    OdpovědětVymazat
  9. Kitty, vrat se na blog.cz. Chybys tam.
    Jessie

    OdpovědětVymazat
  10. Takže vlastní rubrika, jo? .... Hezké :-) Jinak, krásné představení adminů. Přeji hodně odhodlání a nadšení do práce :-)

    OdpovědětVymazat