pátek 20. května 2011

Střídání členů: Dorray x Márnice

Jsem ráda, že se ještě najdou tací lidé, kteří se nevzdávají. Mezi nimi je i Dorray. Vážíme si jeho odvahy a znovu vyhlašujeme hlasování o střídání členů. Tentokrát vyzval Márnici. Hlasujeme do 3. 6. 2011 do 16:24.



" Jsem tu s druhou výzvou. Co se týče charakteristiky (pokud jste ji nečetli minule nebo na spisovatelích ;)) Jsem veselý človíček, který se psaním dostává do jiného světa. Ten se mě na první pohled netýká, ale když mě poznáte blíže (a samozřejmě i mou tvorbu) zjistíte, že spoustu témat čerpám ze svého života. Rád se ve svých povídkách vracím do světů, kde Sovy nejsou tím, čím se zdají a nenarušení hrdinové jsou jen na zdmi čmáranou fikcí. Prakticky nezáleží na žánru - ať je to reálný život, fantasy, sci-fi nebo mix, vždycky skončí v hlavě hlavní postavy. Ve stínech minulosti, které ji chtějí polapit a zničit. Ale jinak jsem naprosto normální vysokoškolák. Fakt… Musíte mi věřit. ;)"


Márnice z marnice.blog.cz

"Jsem mladej student kterej nesnáší spoustu věcí ale hodně jich má rád. I když nežiju moc dlouho, život mě sjel že by mě Bůh nepoznal.. Nerozeznávám co mám na mozku a co jenom v hlavě, ale občas něco z toho vytáhnu a mrsknu s tím na svůj blog, kterej má jako spousta dobrejch věcí mizernou návštěvnost. Sebevědomí mi nechybí a libuju si v dělání špatných dojmů. Jedinej stoprocentně osvědčenej způsob jak přitáhnout lidi na svojí stranu je ukázat jim moje básničky, tak se na ně taky koukněte, vžijte se trochu do mýho těžkýho utrpení a pak klidně zahlasujte pro Dorraye, protože on je přece ten pozitivní :)."

10 komentářů:

  1. Tak tady tentokráte hlasuji pro Dorray.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tedy... dávám jednoznačný hlas Márnici.

    OdpovědětVymazat
  3. To je těžké, moc těžké. Dorray mi přijde už trošku ohrabanější, ví co čtenáři chtějí. Zato Márnice je mi bližší tím, že napíše ve verši i kruté věci. Dobře, dám na první pohled-Dorray třičtvrtě bodu. Nesmíte mi však odepřít čtvrt bodu Márnici.

    OdpovědětVymazat
  4. Hlasuji pro Márnici, ty básně se mi doopravdy moc líbí. (Achjo, ta hlasování jsou čím dál těžší!)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem z toho rozervaný.
    Hlas dávám Dorray.

    OdpovědětVymazat
  6. Těsně, ale přece - vyhrál Dorray a tímto si tak vyměňuje čestné místo v Autorské tlupě s Márnicí. Márnice, bylo nám ctí. Ukončuji hlasování.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za důvěru a hlasy.
    Márnici přeji spoustu úspěchů na blogu a v životě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Stačilo by říct jen jednomu z mých věrných a vše by bylo jinak. Čest je ale čest. Měj se tlupo.

    Marnice

    OdpovědětVymazat