čtvrtek 28. dubna 2011

Střídání členů: Dorray x Mňoukla&vymňoukla

Milí spolublogeři a čtenáři. Doupě Autorské tlupy má v některých svých kategoriích už obsazená místa. Proto, abychom udrželi určitý rozumný počet členů a zároveň proto, aby měl každý šanci se stát členem Autorské Tlupy, a tak se zapojit do blogger.com komunity a do dění v Doupěti jakožto klubu, který tyto vynikající blogery propaguje, jsme vymyslely způsob, jak toto bezbolestně a s důstojností udržet. Prostřednictvím Střídání blogerů. Díky této veliké výhodě nemá členství v Autorské tlupě žádná pravidla ani podmínky.

Dnes máte všichni, členové i čtenáři, možnost se podělit o rozhodnutí, který z blogerů bude dále členem Autorské tlupy. Kategorie Literární tvorba je zaplněna a Vy teď rozhodnete o tom, který z blogerů bude nadále právoplatným členem naší komunity.
Hlasování bude probíhat do 12. 5. 2011 do 17:25.

Bloger, který má zájem o místo některého z našich stávajících členů má možnost jej vyzvat ke Střídání. A to prostřednictvím emailu na autorskyklub@seznam.cz. Do předmětu emailu prosím vepište heslo "Střídání", ulehčíte nám orientaci. V emailu se rozepište o sobě a svém blogu. Navnaďte čtenáře k tomu, aby pro Vás hlasovali. Nezapomeňte uvést také svou přezdívku a odkaz na blog. Admini Doupěte budou co nejdříve informovat vyzvaného blogera všemi možnými prostředky (emailem, komentářem na blogu, přes ICQ, apod.). Jakmile i on pošle na náš email svůj text, ihned zveřejníme článek o Střídání členů. Čtenáři a členové Autorské tlupy budou hlasovat pro svého oblíbence po dobu 14. dnů. Ten, který se bude těšit větší oblibě, zůstává v Doupěti. Skončí-li hlasování nerozhodně, upřednostníme blogera, který je registrován na blogger.com. Pokud budou oba blogeři ze stejné domény, rozhodne jeden z adminů Doupěte svým vlastním hlasem.
Ke střídání členů má právo vyzývat i ten bloger, který měl méně hlasů z předešlého střídání bez ohledu na to, zda už členem AT byl nebo nebyl.

Prosím, zamyslete se nad tím, komu z blogerů dáte svůj hlas, proč a případně mu můžete prostřednictvím komentáře pod tímto článkem něco pěkného vzkázat. Bloger s nejvíce hlasy se stane členem Autorské tlupy.
Každý bloger má však právo vyzvat jiného blogera ke Střídání, ať už jednou členem AT byl nebo nebyl. 


Dorray
"Dobrý večer,
má přezdívka je Dorray a můj blog, mé Imaginarium, se nachází na adrese http://dorray.blog.cz/. Naleznete zde výhradně moji tvorbu - prózu a poezii, se zaměřením na prózu. Snažím se neustále zlepšovat, a proto hledám kvalitní kritiku a zároveň širší čtenářskou základnu. To je důvod, kvůli kterému se hlásím do a-tlupy.

Myslím si, že kvalita mého blogu není z nejhorších. Cílevědomě se snažím autorsky růst. Co se týče samotného obsahu prózy, tak se často snažím o psychologický rozbor postav, kterému napomáhají fantaskní či jiné snové prvky. Samozřejmě, že nezůstávám jen u tohoto, ale občas se pustím i do žánru jako je sci-fi nebo fantasy. :)

Z těchto důvodů si myslím, že by mi přijetí do autorské tlupy prospělo a snad bych se stal i rovnocenným členem komunity. Chtěl bych tedy k souboji o místo v sekci Literární tvorba vyzvat web http://vy-mnouk.blog.cz/
"

Těším se na Vaše reakce,
Dorray

Mňoukla&vymňoukla

"Moje doupátko, které jsem nazvala vymňouk je směsicí mé kočičí části duše, mé literární osobě, v neposlední řadě slouží občas jako výlevka, kdy se v podobě Malé Bláznivky svěřuji ostatním o krutosti světa. Vymňouk vznikl těsně pře Vánocemi, tedy jsem si dala takový vánoční dáreček, který jsem si zamilovala, nejdříve jsem fungovala jako malá nevýrazná myška a světu jsem se moc neukazovala. Již po pár týdnech jsem dorůstala velikosti kotěte, opřela jsem se do literární tvorby a na mém blogu se objevovali povídky, básničky, fotky a jednou jeden obrázek. Kočičích rozměrů jsem dorostla v březnu, kdy se na scéně objevila Malá Bláznivka, tedy můj výlevníček, zapojila jsem se i do literární soutěže u The, a pak to šlo jako na běžícím pásu: povídky, básničky, jedna část kapitolovky a do toho Bláznivka. Poslední dobou mi na blog zbývá nějak málo času, ale vždy se snažím nějaký vynahradit, protože mne vždy potěší sebemenší komentář a v duchu se tetelím, vždy když se chlubím novým dílkem."

Vaše Mňoukla&vymňoukla

19 komentářů:

  1. No...to je dost těžké rozhodnutí.
    Oba dva,jak mňoukla&vymňoukla tak i Dorray.
    ...A nakonec jsem se rozhodla.
    Hlas získává mňoukla&vymňoukla,ale i Dorray...
    ...Každému totiž dávám půlku hlasu !

    Doufám,milí správci tlupy,že mi to neodepřete.

    OdpovědětVymazat
  2. Nic proti Mňoukla&vymňoukla, ale Dorray se mi líbí víc. Hlasuji pro něj.

    OdpovědětVymazat
  3. Já dávám hlas Mňoukla&vymňoukla. (Je tu anketa? Nebo mám napsat jen do komentáře?)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlasuje se prostřednictvím komentáře.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za hlas. :) a chtěl bych se zeptat, jestli u verdiktu má být i důvod nebo jen zda to budou kapuleti nebo montekové? Tak mimochodem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jak rozhodnou členové a čtenáři, tak se to dovíš mailem ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je mi jasné. Já to myslel tak, jestli zde komentující členové tlupy mají nějak zdůvodňovat své rozhodnutí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hlasuji pro Mňouklu- pro kočky jsem měl vždycky slabost.

    OdpovědětVymazat
  9. Dávám hlas Mňoukla&vymňoukla ...Tenhle blog mě zaujal víc =D.

    OdpovědětVymazat
  10. Jelikož nemám čas a dám hodně na první dojem (tj. na prvních pár článků na titulce), hlasuji pro Dorraye.
    Líbí se mi, jak píše (aspoň na první pohled.... :D)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, já hlasuji pro Mňouklu :) Ačkoliv i Dorraův blog vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hlasujem za Dorray. Stačí si prečítať jeho tvorbu, a pochopíte. (Samozrejme som si prečítala aj od Mňoukla&vymňoukla.)

    OdpovědětVymazat
  13. Jakožto třinácté převtělení Kocůra seslané na zem, aby lidem působilo radost, musím hlasovat pro Mňouklu.

    OdpovědětVymazat
  14. Lidé zlatí boubelatí, děkuji vám, ale i tak skláním hlavu před Dorrayem, holt milujte a ctěte své nepřátele, ale on není můj nepřítel, že? To je jedno, bitva je bitva.

    OdpovědětVymazat
  15. Mňouklu&vymňouklu už nějakou tu dobu znám, na druhém blogu jsem byla poprvé, a dávám hlas Mňoukle&vymňoukle :)
    Ne proto, že ji znám dýl, prostě proto, že mě zaujala víc.
    Ovšem Dorray rozhodně nemá špatný blog, to ani náhodou! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem pro Dorray. Soudím podle pár článků na úvodní stránce, a proto to nemusí být dokonalé rozhodnutí. Ale trvám na něm

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju mco všem za hlasy. Bylo jich poměrně hodně, ale bohužel nestačily. :)
    A i když jsem se k Vám nedostal, tak věřím, že někteří zavítají na můj blog i v budoucnu.

    Přeji Vám tedy vše nejlepší v životě i autorském tvoření :)

    OdpovědětVymazat
  18. Členové Tlupy sa usnesli, že Mňoukla zůstává v Doupěti - 8:5.

    OdpovědětVymazat