neděle 23. ledna 2011

...a jakej byl Goliáš?

Bylo nebylo, už je to nějakej čas, co jsme se tu tak pěkně sešli, na tom našem internetu. Začalo to telecím nápadem a pak to rostlo a rostlo. Zkušenosti přibývaly a cesta dál byla čím dál tím jasnější. Přese všechny zádrhele a potíže, kterými jsme si museli projít, zabalit kufry a dokonce se přestěhovat, přes povyk a létající zeleninu, jsme vydrželi.

 "A co z toho?" ptáte se. Jako šepot shůry je nám časopis Respekt vydání 1/2011, který komentuje mezinárodní srovnání výuky a znalostí žáků. Skandálně prý zaostáváme. Nejvíce plaveme ve schopnosti obhájit svůj názor a také vyhledat informace. Ovšem to je voda na náš mlýn, protože přesně toto se vás snažíme naučit. Všechny ty žabomyší hádky nebyly marné. Už se těšíme, až se naplní stavy a začne boj v kategoriích.
Ale ani do té doby nemusíte zahálet. Kdykoliv můžete přijít s vlastními náměty a články, postřehy. Před vámi leží celý šírý internet a my jsme jen trochu větší hlásná trouba. Ukažte světu, že jen pasivně nečučíte. Co vy víte, co se může stát. Kontakt najdete vpravo nahoře.
Jsme zatím jen malá Tlupa, a i přes to jsme vyděsili nejmenovanou společnost tolik, že se rozhodla vygenerovat stránky s tématikou ze zcela opačného soudku. V příjemném růžovém prostředí se tam můžete dozvědět, jak být "krásná", nebo zcela přijít o gramatiku.
Ke komu se nakonec přidáte? Půjdete se nalíčit, nebo s námi ukážete světu, že jste chytří a šikovní?

3 komentáře:

  1. Je fakt, že moje obhajovací schopnosti se rovnají nule. Stejně tak i na DA jsem se přihlásila hlavně kvůli tomu, abych si procvičila angličtinu, ve které totálně plavu, tady taky nějaký užitek jistě najdu (pokud budu přijata, pochopitelně). :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se rozhodně na žádné boje v kategoriích netěším- mám rád svůj klid. (Na druhou stranu se mi to tu začíná líbit čím dál víc. Holt nic není zadarmo!) Tý, oni vytvořili růžové prostředí jen kvůli Tlupě? Tomu se snad ani nechce věřit!

    OdpovědětVymazat
  3. Uajiii: Ovšemže jen kvůli tlupě. Zalekli se vzmáhajících projevů inteligence, tak se je teď pokouší nějakým způsobem potlačovat a některé z nás převést na temnou stranu síly. (Kupříkladu mě chtěli naverbovat, že prý potřebují rubriku "Jak to vidí kluci". Hehe, já bych jim ukázal jak je vidím já... ale to by se mnou asi hne spolupráci ukončili.)

    Já světu ukazuji každý den jak jsem chytrý a šikovný. A zároveň s tím pečuji o svou pleť i šatník, k tomu mi dopomáhej korektor od avonu.

    OdpovědětVymazat