sobota 20. listopadu 2010

Výtvarná soutěž - magické rojení

Literárních počinů se nám v poslední době nahromadilo více, proto dáme šanci vyřádit se taky ostatním. Máte nejen možnost předvést své schopnosti, ale také se o ně podělit s ostatními.
 Zadání zní: z níže uvedených čtyř fotek vyberte dvě a spojte je v obrázek s tematikou "magické rojení." K tvorbě použijte svůj oblíbený editor, nebo si fotky vytiskněte a použijte ruce - fantazii se meze nekladou. K výsledku připojte krátký návod s dokumentací výroby, aby si vaši techniku mohli zkusit i ostatní.
Pokud vás soutěž zaujala, přihlaste se v komentářích, nebo jen sledujte, jak jsme se s námětem vypořádaly my.

Své výtvory zasílejte na email Publikovat je budeme postupně, na práci máte min. týden :-)









8 komentářů:

  1. Já mám raději Literaturu, i když tohle je zajímavý nápad. Napadá mě, že bych kvůli němu oprášila svůj Photofiltre, ale jelikož nejspíš nebudu mít čas, budu zatím jen sledovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi taky budu jenom pozorovatel, výtvarným nadáním bohužel dvakrát neoplývám... Ale nápad se mi líbí =)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já se taky přidávám jenom jako pozorovatel, protože nemám vůbec čas, ale zní to moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, koukám, že se moc lidí nehlásí, tak proč to nezkusit. Důvod je sice ten, že jsem doma s bolestí v krku, ale alespoň toho využiju. A kam mám prosím zaslat své dílko?

    OdpovědětVymazat
  5. Já to zkusím taky, ale dejte mi čas... dokdy je dedlajn? (Kdyby se to nějak blbě odeslalo, tak jsem to psal já, z blogu Uajiii- nemohu najít, kam se mám podepsat:)

    OdpovědětVymazat
  6. Raději posílám už teď. Ať to mám za sebou XD Omlouvám se předem, že to není nic moc, co jsem zrušila rubriku grafiky moc jsem v Photofiltru nedělala...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem to taky poslal, snad správně. Měl bych takový návrh... víte, ono se řeklo že bude tlupa a Klub spolupracovat, jenže jak to vypadá- dost neslavně. Ono je těžké udržet úroveň klubu, po tak radikální změně, navíc když se stále ještě neví, proč staré komando odešlo (a spousta lidí by doopravdy stále ocenila, kdyby někdo něco konečně řekl). Myslím, že je na čase si sednout na neutrální virtuální půdu a všechno si vyjasnit, všechno- co se stalo, jak se mezi sebou bude chovat Klub a tlupa... nechci se v tom zbytečně rýpat, ale nedá mi to.

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě je v minulém komentáři dost jasně napsáno, co by bylo fér. Je fakt, že já jsem teď někde mezi klubem a tlupou, ale táhne mě to blíž ke tlupě, protože jak bylo vidět v mém minulém článku nejsem ze změn zrovna nadšená. Taky mě docela rozesmálo, že Jung se chce hlásit sem XD Kdyby mu to nějakou nešťastnou náhodou v klubu nevyšlo... To je ironie. Takhle ale bude pořád napětí, a co já vím, tak nejméně těch pár lidí u kterých čtu vůbec netuší která bije. Nesnáším, když na internetu mezi sebou někdo ,,soupeří" jako to teď tak nějak vypadá s Klubem a Tlupou, ale nedá mi to a nějak instinktivně to vzbuzuje ten dojem. A mimo to jsou i členové, kteří jsou v obojím, což mě mate ještě víc.

    OdpovědětVymazat