pátek 5. listopadu 2010

Ranní pošta

V minulosti jste byli zvyklí hledat nejnovější články členů na titulní straně, o tuto funkci nebudete připraveni, co je nového můžete zjistit v článku "Právě vyšlo, hned pod záhlavím blogu. Nové články jsou rozčleněny dle jednotlivých tematických okruhů a je jich tudíž více. Zatím jsme vybrali několik málo příkladů, počty se budou rozšiřovat, proto neváhejte a pište nám své tipy, o čem byste rádi četli.

Prozatím omluvte technické nedostatky, systém, zdá se, bojuje s češtinou...

3 komentáře:

  1. Zdravim.
    Vidim ze novy clanky fungujou atd, tak bych se chtel zeptat jestli uz sou nejaci clenove. A jestli se muzu prihlasit tez, jestli zbylo misto - v predchozim clanu bylo psano neco pres 300. Tak abych se vesel. Kdyby nahodou.
    Dobrou noc

    Hallfdann

    OdpovědětVymazat
  2. Nové uspořádání se mi zatím líbí, i když i mě tu chybí několik těch rubrik na stránkách AK. A i já bych ráda věděla, co členstvo. Trochu blogspot nechápu, jsem zvyklá na blog a zarazila mě ta čeština u článků, ale to mi nevadí, technika si prostě občas postaví hlavu XD

    OdpovědětVymazat
  3. Tak koukám na novou záložku členové a už jsem si myslela, že se tam najdu, když jsem se hlásila '(stejně jako Berenika), ale ani jedna z nás tam není... přehlídly jsme něco, nebo jak to teda tady chodí?

    OdpovědětVymazat