pátek 12. listopadu 2010

Koho hledáme?

Narozdíl od dob minulých, v tlupě existují pouze jednotlivé kategorie, do kterých se můžete zařadit. Už tu není místo pro náhodné slovní a obrazové výtrysky do světa internetu. Pokud se k nám přesto chcete připojit, je třeba vybrat oblast, které se zejména věnujete, a na svých stránkách z ní vytvořit samostatný RSS kanál... Případně by bylo možné utvořit nějakou směsnou kategorii, jestliže se neobjeví nějaké zajímavější téma. Vaše nápady a názory uvítáme v komentářích, stejně jako tipy na vaše oblíbené stránky.


(Článek zejména pro děvčata, co se hlásí a zatím se u nás nenašla. Jak to vidíte?)

20 komentářů:

  1. já bych se asi zařadila mezi Zájmy a koníčky =) i když moje literární ambice prorážejí strop, přece jen můj blog to moc neodráží a jsou tam i mé fotky a jiné pokusy =)
    Jak to vidíte vy, splňuji i ty nevyřčené požadavky? =)
    myslím s blodgem sussanah.blog.cz

    (nevím totiž, jak se dělá to RSS a tady tomu ještě tolik nerozumím...)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíte, že tady na blogspotu najdete tolik autorských blogů? Teda spíš... že oni vás tu najdou?

    OdpovědětVymazat
  3. Moon: Ja tomu verim. Jak vidis nejni tomu dlouho co tenhle projekt vzniknul na blospotu a uz je tu docela dost clenu a priznivcu.
    A prave ze tlupu najdou ci se k ni pripoji kvalitnejsi bloggeri.
    Pekny vecir preju.
    Hallfdann

    OdpovědětVymazat
  4. To je dobré, ono už to malou rekonstrukci chtělo, a jak jsem koukala, co jsem dřív považovala za autorský článek, to se mi teď zdá...No, to radši nechme být XD Vtip je v tom, že já mám všechno zálohované, takže s klidným svědomím to můžu smazat. S grafikou si teď taky starosti nedělám - vkládám ji k básničkám, takže všechno bude během výkendu (pokud se někam neplánovaně nepojede) v naprostém pořádku. A do budoucna se o to budu taky snažit.

    OdpovědětVymazat
  5. A zařadila bych se do literatury (pozn. ještě pořád na té malé úpravě blogu pracuji, takže něktreré články ještě zmizí XD)

    OdpovědětVymazat
  6. [Moon Lustre] ale mi nehledáme jen na blogspotu, máme v seznamu i normální stránky, tady už nejsme vázaní na danou službu. O sobě dáváme různě vědět, tak snad se publikum najde, doufáme, že časem si tu kus čtení najde každý.
    [Berenika] Tak dobře, až budeš mít na blogu dost materiálu k počtení, tak tě přidám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se také hlásím, ale vůbec netuším, co jak kdy kde..A tak. RSS kanál? Moc složité. Kategorie? Eh. Ze života..? Týjo..Obdivuju, že na to máte ještě chuť ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych řekla, že na blogu už za těch pár měsíců dost materiálu mám. Dvě dokončené povídky o více než dvaceti kapitolách a téměř 30 básní (nevím kolik přesně) a u každé odteď ilustrace, pak dvě rozdělané povídky a to myslím je dost. Ale nechám to na vás, uvidíme

    OdpovědětVymazat
  9. já ještě nedostala odpověď ani na jeden svůj komentář, připadám si neviditelná =(

    OdpovědětVymazat
  10. [Sussanah] promiň promiň, musím to u tebe ještě prostudovat, to víš, je s tím tady hodně práce, ale samozřejmě se na tebe chystám :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes mě zde přivítala nádherná lodička, posílám milión úsměvů za úžasný design.

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za přijetí. Jsem moc ráda a desing je nádherný, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  13. [Autorská Tlupa] Počkám si, hlavně když vím, že to nedělám blbě a moje komentáře jsou viditelné i pro ostatní =D

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jo, zase jsem sem po delší době přišla a koukám, že se to tu pohnulo kupředu, i když jsem o tom příliš přesvědčená nebyla.
    Docela mě to zalákalo. Že bych se taky někdy přihlásila?
    Zatím máte jenom ty čtyři kategorie?
    Chválím za výpis článků, akorát se mi nelíbí, že to nebere háčky a čárky. Bude se to nějak řešit?

    OdpovědětVymazat
  15. "uvízlo v sít" hustě já =D děkuju za přijetí =)

    OdpovědětVymazat
  16. Můžu se zeptat, co je to v menu? Tacedulka, nikdo se mě nezeptal :D Docela mě to překvapilo, ne že by mě to nějak urazilo, ale jsem fakt v šoku, to vás to tak zaujalo? :D

    OdpovědětVymazat
  17. [A]ty háčky mě taky štvou, ale dělala jsem průzkum trhu a žádnou lepší službu, která by vyhovovala našim požadavkům jsem bohužel nenašla. A naprogramovat si to zatím neumím.

    [Taychi] vážíme si dobrých nápadů a vašim projektům rádi uděláme malou reklamu.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak teda děkuju i za moje ponožky, které ten projet uplně hltají :P...

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravíčko!

    Rád bych se zeptal, jak jsem se sem, u všech Psů, dostal. Ne, že by mně to nějak zásadně vadilo, protože jsem samozřejmě rád za každý protlačování Psích názorů (tlumočených mou osobou) na veřejnost, ale na druhou stranu musím podotknout, že jsem se nikdy o nic podobného nehlásil (alespoň za střízlivého stavu, např. nemám představu, co jsem dělal minulej čtvrtek, sakra). Slovy Dannyho Glovera ze Lethal Weapon: "I didn't sing up for this shit!" Tedy - Mohli jste mi dát vědět, na svým webu mám "zprávu autorovi".

    Takže - čeho jsem to vlastně členem a co se po mně chce? I nadále totiž budu cynickej, zlej a někdy možná dost sprostej. Teď se zrovna držím, ale kdo kurvafix ví, jak to dopadne? Hmmm? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Alberte, chce se od tebe přesně to, co právě děláš ;-)

    OdpovědětVymazat